Нардеп анонсував появу «чорних списків» футбольних хуліганів

Нардеп анонсував появу «чорних списків» футбольних хуліганів
Антон Геращенко

Антон Геращенко, після побиття свого колеги фанатами, зробив гучну заяву

Федерація футболу України наразі переходить на продаж іменних квитків, також незабаром з'являться «чорні списки» футбольних вболівальників, щоб уникнути конфліктних ситуацій.

Про це телеканалу «112 Україна» заявив нардеп від «Народного фронту» Антон Геращенко.

«Зараз ФФУ переходить на продаж іменних квитків. «Чорні списки» тих людей, які приходять на футбол не дивитися та насолоджуватися футболом, а приходять битися. Такі люди просто не будуть потрапляти на стадіони. Іншого покарання, кращого, для них не придумати», - сказав він.

«Вони просто будуть позбавлені можливості спостерігати за грою своєї команди. Або дотримуйтесь правил пристойності та вимог, які є у ФФУ, міжнародних футбольних правилах, або ви не будете потрапляти на стадіон», - заявив нардеп.

Геращенко зазначив, що «списки» вже застосували щодо іноземних уболівальників, у матчах з Туреччиною та Хорватією, коли були заздалегідь отримані дані потенційно небезпечних фанів.

«Вони просто не були б допущені в Україну. Для чого? Кінцевий підсумок для нас – це безпека на стадіонах. Ми не можемо собі дозволити, щоб Україна була у числі тих країн, у яких займаються беззаконням на стадіонах», - додав він.

Нагадаємо, раніше ультрас футбольного клубу «Дніпро» побили народного депутата Юрія Березу, що є також президентом СК «Дніпро-1», під час дербі у межах першості Другої ліги.

Сам Береза після побиття обіцяє повернути на стадіони правоохоронців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: