Павелко переобраний президентом ФФУ

Павелко переобраний президентом ФФУ

Повноваження Андрія Павелка на посаді президента ФФУ продовжені ще на п'ять років

Сьогодні у Києві, в Будинку футболу відбувся XX конгрес ФФУ, основним пунктом порядку якого були вибори нового президента Федерації.

Вибори на безальтернативній основі: на посаду глави ФФУ в рамках сьогоднішнього конгресу претендував лише нинішній керівників цієї організації, Андрій Павелко.

За підсумками відкритого голосування, в якому взяли участь 95 делегатів конгресу, новим президентом ФФУ одноголосно обрано Андрія Павелка.

При цьому в ході конгресу, крім усього іншого, був затверджений оновлений Статут ФФУ, в якому  змінився термін повноважень президента Федерації - тепер він становить п'ять років, а не чотири, як було раніше.

Таким чином, сьогодні повноваження Андрія Павелка на посаді президента ФФУ продовжені ще на п'ять років, і загальний термін його перебування на цій посаді з моменту обрання в 2015 році складе в підсумку сім років.

Також конгрес ФФУ обрав трьох перших віце-президентів організації. Ними стали Назар Холодницький, Олександр Бандурко та Вадим Костюченко, двох останніх просто переобрали.

На конгресі також було обрано вісім віце-президентів Федерації, серед яких заступник голови Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв, народні депутати Сергій Куніцин, Олександр Герега, та Андрій Мацола.

На конгресі, відповідно до вимог законодавства, громадську організацію Федерація футболу України було перейменовано на громадську спілку «Федерація футболу України».

Ми також повідомляли, що Холодницький став віце-президентом ФФУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: