Прем’єр-ліга. Анонс матчів 13-го туру, 21 жовтня

Прем’єр-ліга. Анонс матчів 13-го туру, 21 жовтня

У суботу, 21 жовтня відбудеться 3 матчі 13-го туру в рамках чемпіонату України

«Олімпік» - «Зірка»

Початок матчу: 14:00. Стадіон: Динамо ім. Валерія Лобановського.

Травмовані: Поступаленко, Очігава, Гуттінер - Пепе, Ель-Хамдауї (обидва - під питанням), Фатєєв.

Дискваліфіковані: Прядун («Зірка»).

Антон Поступаленко, Зураб Очігава і бразилець Гуттінер не готувалися до матчу проти «Зірки», всі вони травмовані і не допоможуть «Олімпіку».

Зате в порівнянні з попереднім поєдинок повернулися Павло Лук'янчук та Євген Цимбалюк. Свій перший матч у 2018 році готується зіграти Володимир Доронін, який пережив розрив хрестоподібних зв'язок.

У «Зірки» травмований Дмитро Фатєєв, а молодий форвард команди Максим Прядун пропустить поєдинок через дискваліфікацію.

У грі проти «Карпат» минулого тижня отримав пошкодження Сесе-Франк Пепе, чия участь у сьогоднішньому матчі викликає сумнів.

«Олімпік» (орієнтовний склад): Махарадзе - Шестаков, Кравченко, Шабанов, Федорів - Брикнер, Богданов - Сондей, Прийомов, Моха – Біленький.

«Зірка» (орієнтовний склад): Паст - Маткобожик, Качараба, Ковальов - Полегенько, Драченко, Загальский, Цюпа - Чичиков, Рассадкін, Фаворов.

«Олександрія» - «Верес»

Початок матчу: 17:00. Стадіон: Ніка.

Травмовані: Шендрик, Щедрий – Гринь.

Дискваліфіковані: немає.

Хавбек «Вересу» Валерій Федорчук напередодні пішов з команди після рішення клубу розірвати з ним контракт. Він встиг провести в команді пару місяців і перетворився на важливого гравця основного складу.

У складі двох команд також все ще колишні травмовані: Антон Шендрик та Артем Щедрий у «Олександрії», Сергій Гринь у «Вересу».

«Олександрія» (орієнтовний склад): Паньків - Пашаєв, Гітченко, Бондаренко, Бацула - Запорожан, Банада - Пономар, Грицук, Цуріков – Сітало.

«Верес» (орієнтовний склад): Бандура - Кобін, Адамюк, Борзенко, Сімінін - Котляр, Карасюк, Кучеров, Волошинович - Степанюк, Сергійчук.

«Ворскла» - «Карпати»

Початок матчу: 19:30. Стадіон: ім.Бутовського.

Травмовані: Кобахідзе («Ворскла»).

Дискваліфіковані: немає.

До звітного матчу «Ворскла» підходить практично в бойовому складі. Поки не може допомогти команді Сандро Кобахідзе, зате відбув дискваліфікацію Ігор Пердута, а Миколі Матвієнко, Владиславу Кулачу і Артуру Загорулько вже нічого не може завадити вийти на поле.

У «Карпат» і зовсім порожній лазарет, тому Сергій Зайцев може розраховувати на всіх виконавців. Звичайно, за винятком тих виконавців, які були відправлені в дубль.

«Ворскла» (орієнтовний склад): Ткаченко - Пердута, Чижов, Даллку, Матвієнко - Скляр, Чеснаков - Кадімян, Шарпар, Ребенок- Коломоєць.

«Карпати» (орієнтовний склад): Підківка - Федецький, Нестеров, Кортеджано - Ксьонз, Тіссоне, Голодюк, Мірошниченко - Худоб'як, Гладкий, Мякушко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: