Прем'єр-ліга. «Динамо» розтрощило «Карпати»

Прем'єр-ліга. «Динамо» розтрощило «Карпати»

Київське «Динамо» здобуло розгромну перемогу у 3 турі Прем'єр-ліги над львівськими «Карпатами» – 5:0

В Києві на НСК «Олімпійський» завершився матч 3-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги, в якому «Динамо» приймало львівські «Карпати» і виграла з рахунком 5:0.

Кияни мали перевагу по ходу всієї гри. Рахунок вже на 8-й хвилині гри відкрив Віталій Буяльський. Капітан «Динамо» Ярмоленко справа увірвався в штрафний майданчик «Карпат» і прострілив на лінію воротарського, а Віталій Буяльський переправив м'яч у ворота. А у другому таймі у ворота львів'ян посипався град голів. На 55-й хвилині, після передачі з лівого флангу від Томаша Кадара прийняв м'яч Віктор Циганков і другим дотиком з літа завдав точний удар - м'яч пролетів під рукою у голкіпера Мисака.

Через 3 хвилини, на 58-й, кияни швидкою атакою розірвали оборону «Карпат» і після короткої передачі від Буяльського його партнер по команді Мбокані підсік м'яч над Мисаком.

А ще за 4 хвилини, на 62-й, після удару Шепелєва воротар львів'ян у стрибку відбив м'яч, але Віктор Циганков головою спокійно підправив м'яч у ворота. Нарешті, на 83-й хвилині, після удару Буяльського м'яч влучив у захисника і завис над воротарським майданчиком, а Мисак вже впав в кут. Віктору Циганкову залишалося влучити в порожні ворота - 5:0 впевнена перемога киян.

Таким чином, «Динамо» здобуло третю перемогу поспіль (9 очок з 9 можливих) і впевнено лідирує у турнірній таблиці УПЛ.

З урахуванням перемоги над швейцарським «Янг Бойз» у кваліфікації Ліги чемпіонів, переможна серія киян становить 4 матчі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: