Радник Жданова: «Тренер хотів продати екіпаж байдарочниць»

Радник Жданова: «Тренер хотів продати екіпаж байдарочниць»

Екіпаж готувався до переїзду в іншу країну.

Радник міністра молоді та спорту Ігоря Жданова Павло Булгак  прокоментував звинувачення від українських байдарочниць Інни Гріщун, Анастасії Тодорової і Світлани Ахадової в шантажі і нав'язуванні складу.

«З приводу скандальних заяв байдорочніц і їх тренера Семикіна. За наявною інформацією, яку маємо з різних джерел, там велася планомірна робота з підготовки продажу екіпажу в Азербайджан або Молдову. Звичайно, разом з тренером. Хто ж відмовиться від готового екіпажу, здатного потенційно приносити медалі?

Саме тому, сумнозвісний тренер прагнув будь-яким чином (навіть через грубе і доведене офіційно порушення системи відбору) засвітити на іграх в Ріо виключно свій екіпаж, без дуже сильною спортсменки Марії Повх. Кажуть, хотів набити ціну побільше.

Шкода дівчат, яких один горе-тренер втягнув у ці непатріотичні ігри, замішані на великих грошах і міжнародній спортивній корупції. Мені здається, вони навіть не усвідомлювали цього.

Тренер їх свідомо і системно накручував проти міністерства, НОК України та нашої держави. Якщо хтось і завадив дівчатам завоювати медаль на Олімпіаді, то це виключно пан Семикін, його інтриги і саботаж. За все це в комплексі він і був знятий з посади », - написав Булгак в Facebook.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: