Російського футбольного фаната ледь не посадили за ґрати у Словенії

Російського футбольного фаната ледь не посадили за ґрати у Словенії

За напад на поліцейського фанату «Спартака» дали лише умовний термін

Уболівальник московського «Спартака» Андрій Мартьянов, заарештований після гостьового матчу москвичів з «Марибором» за бійку з поліцейським, висловив каяття.

Після цього він був випроваджений зі Словенії та направився у Росію.

25-річного Мартьянова звинуватили у нападі на поліцейського й ударах по голові, в результаті яких той практично залишився без передніх зубів.

За повідомленням поліції, нападника по гарячих слідах затримати не вдалося, але його впізнали на стадіоні під час гри за допомогою камер відеоспостереження та заарештували на виході.

Йому загрожувало тюремне ув'язнення терміном до 5 років. Однак за порадою адвоката затриманий пішов на угоду з прокурором, визнавши свою провину та підписавши прохання про звільнення.

У свою чергу, суд обмежився винесенням умовного покарання у вигляді позбавлення волі строком на один рік з відстрочкою виконання на 5 років.

Також на п'ятирічний термін вболівальнику заборонений в'їзд до Словенії.

Суд відхилив прохання, отримане від потерпілого поліцейського, який наполягав на присудженні йому компенсації витрат у розмірі 3.900 євро на стоматологічну операцію. Ця відмова була зроблена через труднощі зі стягненням необхідної суми у зв'язку з проживанням відповідача в іншій країні.

Нагадаємо, російські фанати влаштували безлади під час матчу Ліги чемпіонів у Словенії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: