«Шахтар» легко обіграв «Волинь» у 9-му турі чемпіонату України

«Шахтар» легко обіграв «Волинь» у 9-му турі чемпіонату України

Донецький «Шахтар» у матчі 9-го туру чемпіонату України з футболу обіграв луцьку «Волинь». Зустріч на «Арені Львів» завершилася з рахунком 3:0.

У Львові завершився матч 9-го туру української футбольної Прем'єр-ліги, в якому донецький «Шахтар» приймав луцьку «Волинь» і переміг з рахунком 3:0. 

На 41-й хвилині Степаненко пройшов по правому флангу, відпасував м'яч на Бутко, а той зробив простріл на лінію воротарського майданчика, де воротар «Волині» Артем Кичак намагався в падінні зловити м'яч, але той потрапив у плече голкіперу і залетів у сітку - автогол. Після перерви гірники лише збільшували свою перевагу в рахунку.

На 60-й хвилині після навісу з кутового м'яч від захисника полетів в район дальньої штанги, де Іван Ордець точно пробив у ближній кут.

А на 78-й хвилині Бернард прострілив на лінію воротарського майданчика і Андрій Борячук ефектно п'ятою переправив м'яч у сітку - 3:0.

Після 9-ти турів донецький клуб впевненно лідирує в чемпіонаті України. В активі «Шахтаря» - 25 очок.  

«Шахтар» (Донецьк) - «Волинь» (Луцьк) 3:0

Голи: Кичак 41, Ордець 60, Борячук 78

«Шахтар»: Пятов - Бутко, Кучер, Ордець, Ісмаїлі - Степаненко (Дентіньо 65), Малишев - Тайсон (Марлос 65), Коваленко, Бернард - Феррейра (Борячук 74)

«Волинь»: Кичак - Мелинишин, Логінов, Романюк, Шаповал - Мемешев (А.Никитюк 82), Герасим'юк - Дудик, Хомченко, Деда (Чепелюк 46) - Петров (Дмитренко 75)

Попередження: Герасимюк 57

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: