Суперник «Динамо» замовив десять піц у роздягальню після матчу Ліги Європи

Суперник «Динамо» замовив десять піц у роздягальню після матчу Ліги Європи

Стала відома програма перебування в Києві першого суперника «Динамо» у груповому етапу Ліги Європи.

«Скендербеу», клуб з міста Корча, прибуде у столицю України ближче до обіду в середу, 13 вересня, чартерним рейсом із грецьких Салонік.

У Києві албанський клуб розташується в одному з найкращих готелів міста - Premier Palace, що знаходиться всього у декількох кілометрах від НСК «Олімпійський», інформує офіційний сайт «Динамо».

Удень команда відпочине, а о 19:00 на НСК розпочнеться передматчеве тренування, перед початком якого відбудеться прес-конференція тренера й одного з гравців.

Вимоги у «Скендербеу» до приймаючої сторони звичайні, але є і свої особливості. М'ячі, переносні ворота, масажні столи, рушники, лід у кубиках, чай, кава. До всього цього албанці просять на кожного з членів делегації по плитці чорного шоколаду та солоне печиво.

У день матчу жодних заявлених планів у «Скендербеу» немає, команда буде знаходитися у готелі. На НСК «Олімпійський» делегація відправиться о 18:00, за дві години до початку поєдинку.

По закінченню зустрічі у «Скендербеу» заплановано повернення у готель. У роздягальню після матчу албанці замовили десять піц «Маргарита».

До рідної країни албанці вирушать у другій половині дня 15 вересня.

Нагадаємо, «Динамо» не поспішає подавати апеляцію на рішення КДК про технічну поразку за матч з ФК «Маріуполь».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: