Світоліна виграла українське дербі у Цуренко на турнірі в Цинциннаті

Світоліна виграла українське дербі у Цуренко на турнірі в Цинциннаті

Еліна вийшла до третього кола, де зіграє з Юлією Гергес

Українське дербі у другому колі турніру WTA Premier 5 в Цинциннаті між Еліною Світоліною і Лесею Цуренко закінчилося перемогою першої. Четверта ракетка світу здобула впевнену за рахунком перемогу в двох сетах - 6: 1, 6: 4.

Першу партію Світоліна виграла практично без боротьби, а ось у другій інтрига трималася до останнього. Дівчата двічі покидали корт через дощ. У п'ятому геймі Еліна зробила брейк, і цю перевагу змогла зберегти до самої кінцівки. За рахунку 5: 4 вона вийшла подавати на матч, і тут трапився найдраматичніший епізод матчу. На другому матчболі Світоліна припустилася помилки, пробивши в аут, проте лінійні судді промовчали. Цуренко зупинила гру, проте відеоповторів у неї до того моменту вже не було. Головний рефері рішення лінійних міняти не став і зарахував перемогу Еліні, хоча режисери трансляції показали, що аут дійсно був.

Матч тривав 1 годину 41 хвилину. За цей час Світоліна 4 рази подала навиліт, допустила 3 подвійні помилки і реалізувала 4 брейк-поінта з 15-ти. У Цуренко на рахунку 3 ейси, 9 помилок при введенні м'яча в гру і 1 виграний геймів на прийомі. Також відзначимо, що це був перший матч між тенісистками на турнірах WTA.

У третьому колі Світоліну чекає матч проти Юлії Гергес, яка обіграла канадку Франсуа Абанду (6: 4, 6: 4). В цьому році німкеня вже обігравала українку в матчі Кубка Федерації в Штутгарті.

Нагадаємо, що Леся Цуренко в першому колі вибила з боротьби росіянку Анастасію Павлюченкова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: