Українець Вихрист став чемпіоном Європи з боксу

Українець Вихрист став чемпіоном Європи з боксу

У фіналі наш боксер переміг англійця Кларка

Супертяж Віктор Вихрист  приніс Україні третє «золото» чемпіонату Європи в Харкові. У фіналі категорії 91+ кг Віктор переміг спаринг-партнера Ентоні Джошуа англійця Фрезера Кларка одноголосним рішенням суддів – 5: 0.

З перших хвилин бою Вихрист віддав Кларку центр рингу, проте сам непогано рухався і проводив комбінації на ближній і дальній дистанціях. Кларк також небезпечно відповідав, через що у Вихриста почало кровоточити розсічення, яке він отримав ще в чвертьфіналі.

У другому і третьому раундах англієць через втому став втрачати пильність, що дозволяло Вихристу проводити двійки і перевіряти на міцність щелепу Кларка. У підсумку судді без сумніву віддали підсумкову перемогу українському боксеру, який, до слова, завдав першої поразки Кларку на аматорському ринзі в кар'єрі.

Таким чином, Вихрист приніс третє «золото» Україні на цьому чемпіонаті Європи. Раніше перемоги у вирішальних боях також здобули Юрій Шестак  та Олександр Хижняк. Всього в Україні на домашньому чемпіонаті Європи шість медалей – до нагород вищої проби «срібло» додав Микола Буценко, а «бронзу» – Дмитро Замотаєв  і Євген Барабанов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: