Українські фехтувальниці здобули дві бронзи на турнірі у Сербії

Українські фехтувальниці здобули дві бронзи на турнірі у Сербії

Анастасія Зеленцова стала бронзовою призеркою в індивідуальних змаганнях, а потім ще й у парних разом з партнерками по команді

Українська шпажистка Анастасія Зеленцова виграла бронзову медаль на етапі кадетського циклу у сербському Зренянині.

У груповому раунді українка записала у свій актив шість перемог із шести та почала боротьбу за нагороди у турі прямого вибування під третім номером посіву, інформує офіційний сайт Національної федерації фехтування України.

В 1/32 фіналу Зеленцова здобула перемогу над туркенею, але опісля програла угорці Ханні Ліптай, завершивши бій з рахунком 11:15.

У «втішних» поєдинках Анастасія спочатку розібралася з румунською фехтувальницею, потім вибила з боротьби представницю Фінляндії та взяла верх над угоркою, а у вирішальному протистоянні не зазнала труднощів із Сандрою Скоблов з Естонії, обігравши суперницю з рахунком 13:6 і повернувшись в основну сітку турніру.

В 1/4 фіналу Зеленцова додала у свій актив ще одну перемогу над представницею Угорщини - Лілі Буки, здолавши опонентку 15:10 і пробившись до півфіналу.

Українка зупинилася за крок від «золотого» бою, поступившись Кінзі Декані з Угорщини з рахунком 4:10.

Водночас, кадетська збірна України у складі Катерини Чорній, Дар'ї Садової, Анастасії Зеленцової та Єви Мазур стала третьою на цьому етапі.

У стартовому поєдинку українки виграли у своїх співвітчизниць з команди «Україна-4» з рахунком 45:29, опісля взяли гору над збірною «Румунія-5», завершивши зустріч 45:23 на свою користь, а у боротьбі за вихід у фінал програли першій команді румунок - 37:41.

У «бронзовому» бою Зеленцова, Мазур, Садова та Чорній знову зустрілися з представницями Румунії, однак цього разу українські шпажистки були сильнішими та здобули перемогу з рахунком 45:37.

Нагадаємо, український фехтувальник Максим Карюченко завоював перше золото на міжнародній арені.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: