Віце-президент ФФУ побудував кар'єру за допомогою підробленого диплома?

Віце-президент ФФУ побудував кар'єру за допомогою підробленого диплома?
Вадим Костюченко (справа). Фото ФФУ

Вадим Костюченко може бути замішаний у серйозних махінаціях.

В інтернет потрапили документи, які дали можливість виявити серйозні махінації, у яких замішаний віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко.

Принаймні, про це стверджує видання Sport Arena.

«У 2014 році його призначають на посаду керівника приймальні громадян до Адміністрації президента України. При перевірці документів і надійшов сигнал про підроблений диплом Вадима Костюченка», - зазначає джерело.

Мова йде про першим диплом Костюченка про освіту - у «Київському політехнічному інституті».

За інформацією ресурсу, тодішній глава Адміністрації президента Борис Ложкін особисто віддав наказ розібратися з цього приводу. Було відкрито навіть кримінальну справу за цим фактом. Але матеріали справи зникли, а Костюченка визнали чистим перед законом.

Водночас, відповідь КПІ на запит про те, чи видавався диплом від 01.03.1997 Костюченку Вадиму Костянтиновичу, виявилася негативною - «диплом університетом «КПІ» Костюченку не видавався».

7-4-742x1024

Отож, як стверджує видання, подальші диплом магістра міжнародної інформації інституту ім. Т. Шевченка, а також диплом магістра управління суспільним розвитком від Національної академії державного управління при президентові України є недійсними.

Нагадаємо, що нинішній віце-президент ФФУ підозрювався у координації тітушок у Маріїнському парку для розгону активістів Євромайдану під час Революції гідності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: