«Ворскла» на виїзді перемогла «Волинь»

«Ворскла» на виїзді перемогла «Волинь»

У 18 турі УПЛ полтавці вдало з'їздили в Луцьк (0:1).

«Волинь» не знає смаку перемог у чемпіонаті більше місяця, через що перебуває на передостанньому місці. «Ворскла» провела виснажливий поєдинок проти «Динамо», в якому зуміла втримати нічию. Перед сьогоднішнім матчем у Луцьку очікувалося, що гості зуміють, як мінімум, зачепитися за залікові пункти.

Перший тайм краще провели саме полтавці. Вони створили декілька небезпечних моментів і були близькими до взяття воріт. Особливо активним був Ребенок, який турбував Кичака ударами та навісами. Дії Павла принесли «Ворсклі» користь вже після перерви. Хавбек розігнав перспективну атаку і завершив її сильним пострілом з-за меж штрафного майданчика. М'яч влучив у стійку, а першим на добивання встиг Одарюк – 0:1.

В останній частині матчу «Волинь» повністю перехопила ініціативу та почала створювати реальні шанси біля ворожих воріт. Два поспіль таких шанси змарнував Діденко, який спершу з вигідної позиції влучив у стійку, а потім взагалі пробив повз рамку.

«Ворскла» втримала перемогу, завдяки якій наздогнала «Чорноморець» у турнірній таблиці, а «Волинь» залишилася на 11 сходинці з 10 балами.

Україна. УПЛ, 18 тур

«Волинь»«Ворскла» – 0:1

Гол: Одарюк, 50

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: