Міністерство спорту України гальмує тренувальний процес спортсменок з художньої гімнастики

Міністерство спорту України гальмує тренувальний процес спортсменок з художньої гімнастики

Для тренувань українським гімнасткам залишили холодний зал

Тільки-но в Україну прийшли морози та випав сніг, як стало відомо, що українські грації опинилися у "холодній" ситуації. Чемпіонки та призерки чемпіонатів світу та Європи, Олімпійських ігор, тренуються у холодному залі без опалення....

Згідно з Постановою Кабінету Міністрів від 16 грудня 2015 року № 1085 "Про створення державної установи "Державний центр олімпійської підготовки з художньої гімнастики", другий поверх столичного спорткомплексу "Атлет" повинні передати на баланс "Державного центру олімпійської підготовки з художньої гімнастики".

Але і досі зал збірній України ніхто не передав. Цю актуальну тему висвітлює у своєму матеріалі на телеканалі "Київ" спортивний журналіст Руслан Свірін.

Коментарі з приводу передачі залу та пояснення, чому передача залу затримується, отримати не вдалося. Міністр спорту України Ігор Жданов мав відповісти на запитання ще 11 листопала, але він "скинув" усе на одного зі своїх помічників, який наразі... Вгадайте, де? На лікарняному.

За словами віце-президент Федерації гімнастики України Ірини Дерюгіної, їх навіть не запитують, що треба.

"І не тільки не запитують, а "гальмують". Якщо нам не дають на баланс це приміщення, то це означає, що його умисне кудись хочуть віддати. Ситуація є такою, бо який сенс не давати нам це приміщення, якщо є постанова?" - риторично перепитала вона.

Зауважимо, що саме у даний час у Києві у Школі Дерюгіних відбувається перегляд, можливо, майбутніх грацій української збірною з регіонів.

І от вони змушені тренуватися у спартанських умовах під інфрачервоними обігрівачами за температури всього +12...

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: