Паулу Фонсека: «Я себе почуваю, звичайно, не дуже добре»

Паулу Фонсека: «Я себе почуваю, звичайно, не дуже добре»

Головний тренер донецького «Шахтаря» Паулу Фонсека прокоментував поразку в матчі за Суперкубок України.

- Хочу привітати «Динамо». Хочу привітати арбітрів, організаторів матчу та вболівальників, які вели себе прекрасно. Гравці обох команд показали нам сьогодні, що якщо правильно грати, можна перетворити футбол в свято. Я себе почуваю, звичайно, не дуже добре, я хотів виграти цей трофей. Але те, як ми сьогодні себе показали, робить мене впевненим в нашому майбутньому.

Думаю, ми грали набагато небезпечніше «Динамо» і створили біля їхніх воріт набагато більше небезпечних моментів. В кінці «Динамо» активізувалося, але це була нормальна реакція, тому що вони програвали. Але і при цьому вони не створили біля наших воріт ніяких ситуацій. Що стосується гола, то він був забитий лише з кутового. Ми вже були впевнені, що цього не станеться.

«Шахтар» сьогодні вже показав на полі багато з моїх ідей. Я впевнений, що команда ще додасть, тому що гравці готові слухати і розуміти. Хлопці показали сьогодні хорошу роботу і розуміння того, що я від них хочу. У минулому році донеччани виграли Суперкубок, а «Динамо» стало чемпіоном. Сподіваюся, що тепер буде навпаки, - сказав Фонсека в ефірі телеканалу «Футбол 1».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: