Українець Бондаренко вийшов на перше місце в заліку Діамантової Ліги

Українець  Бондаренко вийшов на перше місце в заліку Діамантової Ліги

Український висотник взяв 2 м 37 см в Монако. Хоч і не виграв.

У Монако на знаменитому турнірі Herculis - етапі Діамантової Ліги український висотник і головна зірка національної збірної Богдан Бондаренко  підкорив нову для себе висоту в сезоні. Рекордсмен України взяв 2 м 37 см - вище цього літа він ще не стрибав.

Точніше, особистих рекордів сезону у Богдана було навіть два - перед 2-37, яку він подолав з другої спроби, Богдан взяв ще й 2-34. На змаганнях Бондаренко посів друге місце, поступившись Джанмарко Тамбері.

Італієць, який в цьому сезоні став одним з головних претендентів на медалі Олімпійських Ігор в стрибках у висоту, взяв висоту нового особистого і національного рекордів - 2 м 39 см. Богдану цю висоту підкорити не вдалося. А ось рекорд стадіону імені Луї Другого, який належить Бондаренку- 2 м 40 см - встояв. Тамбері штурмував 2-41, але штурм не увінчався успіхом, та ще й у другій спробі італієць отримав травму ...

Третє місце зайняв сирієць Маджед Альдін Газаль, ще одне відкриття сезону в стрибках у висоту - в травні в Пекіні він встановив божевільний особистий рекорд 2 м 36 см.

А ось той, хто вважався  головним опонентом Богдана Бондаренка - катарець Мутаз Есса Баршим закінчив змагання четвертим. Йому, хто в нинішньому році вже стрибав 2-40, в цей раз не вдалося взяти 2 м 34 см.

Для українця це четвертий подіум на чотирьох етапах Ліги - а перші три Богдан виграв. З цим показником Бондаренко є лідером заліку Діамантової Ліги в стрибках у висоту. Нагадаємо, в 2013 році Богдан уже вигравав сезон Ліги.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: