Міс довгі ноги. Яскраві фото тенісистки Даніели Гантухової

Міс довгі ноги. Яскраві фото тенісистки Даніели Гантухової

Гантухова активно знімається в рекламі і модельних фотосесіях, часто для благодійних цілей

На думку багатьох, Даніела Гантухова - найкрасивіша представниця WTA-туру. У неї найдовші ноги, сама вишукана манера гри і сама фотогенічна зовнішність.

Словацька тенісистка Даніела Гантухова народилася 23 квітня 1983 року і стала професійною спортсменкою до 16 років, а перший прорив стався в 2002 - на першому турнірі WTA, який приніс Даніеле перемогу. Спортсменка відома впевненим агресивним стилем, але критики відзначали психологічну нестійкість Даніели: тактичні невдачі вибивали її з колії, і вона в подальшому могла програти навіть вдало розпочатий матч.

6 липня Даніела Гантухова оголосила про завершення професійної кар'єри тенісистки.

«З усією вдячністю і радістю хочу сказати, що прийшов час піти з професійного тенісу. Це не означає, що я взагалі прощаюся з тенісом. Я знаю, що в житті неможливо розлучитися з тим, що ви любите і що знаходиться у вашому серці, а теніс для мене - одна з таких речей. Це було частиною моєї душі, моєї ДНК з тих пір, як я вперше взяла ракетку і вдарила м'ячем об стіну. Це почуття залишиться зі мною назавжди», - заявила словачка.

34-річна тенісистка 16 разів за кар'єру перемагала на турнірах WTA, сім з яких в одиночному розряді. Вона вигравала Roland Garros, US Open, Australian Open і Вімблдон в міксті, а також ставала переможницею Кубка федерації в складі національної збірної.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: