Збірна України розпочала підготовку до матчу з Фінляндією

Збірна України розпочала підготовку до матчу з Фінляндією

Команда Андрія Шевченка розпочала свій збір напередодні матчу відбору Чемпіонату світу – 2018 проти Фінляндії та товариської зустрічі проти Сербії, що відбудуться 12-го та 15 листопада відповідно

Нагадаємо, що головний тренер синьо-жовтих Андрій Шевченко викликав до збірної 25 гравців, які і готуватимуться до майбутніх двобоїв.

7 листопада протягом дня гравці прибували до готелю Platium у Козині, де традиційно базується збірна. Першою «ластівкою» нинішнього збору став Олександр Зінченко, в якого було призначено інтерв’ю для українських мас-медіа.

Наступними приїхали гравці луганської «Зорі» та Руслан Ротань. Далі настала черга гравців донецького «Шахтаря» – спочатку Олександра Кучера, а одразу після нього – його одноклубника Віктора Коваленка. Потім настала черга Сергія Сидорчука та Сергія Кривцова. Ближче до 16 з коротким проміжком почали прибувати усі решта футболістів.

Ввечері на футболістів чекали командне зібрання та відновлювальне тренування. А вже сьогодні, 8 листопада, синьо-жовті проведуть відкрите тренування на НСК «Олімпійський».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: