Найдорожчий благодійний лот: Кличко провів тренування за 150 тис. грн

Найдорожчий благодійний лот: Кличко провів тренування за 150 тис. грн

Тренування, яке раніше продали на аукціоні ProZorro

Мер Києва Віталій Кличко провів спортивне тренування, яке раніше продали на благодійному аукціоні ProZorro за 150 тисяч гривень. Тренування з «вічним чемпіоном» стало найдорожчим благодійним лотом аукціону ProZorro, на якому збирали кошти на купівлю апарату штучної вентиляції легень у дитячу клініку Інституту нейрохірургії.

Проц е інформує прес-служба мера столиці, повідомляє «Главком».

Віталій Кличко і Михайло Булигін, який купив можливість потренуватися, зустрілися о 7-й ранку в спортзалі, де зазвичай тренується Віталій Кличко. Після невеликої розминки мер тейпував руки Михайлові та видав боксерські рукавички.

«Я спочатку думав, яке саме тренування влаштувати – на велосипедах, бо я часто зранку їжджу, чи, наприклад, на тренажерах. Але все ж таки вирішив показати Михайлові як тренуються боксери, – сказав Віталій Кличко. – Я вдячний Михайлові за його благодійний вчинок, за допомогу дітям. Він – бізнесмен, а бізнес повинен бути соціально відповідальним», – зазначив мер Києва.

Михайло Булигін сказав, що залишився задоволений тренуванням і подякував Віталію Кличку за те, що той виставив такий лот. Бізнесмен розповів, що в спортзалі зазвичай не тренується, а грає у футбол.

Віталій Кличко подарував Михайлу Булигіну свої боксерські рукавички, в яких той тренувався.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: