Прокол Тарути. Як до мільярдера постукала політична смерть

Прокол Тарути. Як до мільярдера постукала політична смерть
Нардеп, екс-очільник Донецької ОДА Сергій Тарута став гостем програми «Складна розмова» на каналі UA: Перший

Політику і його помічниці Олені не сподобалися запитання про екс-регіоналів в його новій партії та фінансування ним політичної сили

Нардеп, екс-очільник Донецької ОДА Сергій Тарута став гостем програми «Складна розмова» на каналі UA: Перший. Але політику-творцеві нової партії «Основа» та його піарниці не сподобалися запитання ведучої - вийшов скандал прямо під час запису програми.

Відео в Facebook виклала сама ведуча програми Інна Борзило. Таруті і його помічниці Олені не сподобалися запитання про екс-регіоналів в його новій партії, про брата одіозного судді Руслана Арсірія, а також питання про фінансування партії і про те, що на сайті НАЗК є дані, де, за словами ведучої, «все по нулях».

У якийсь момент під час запису програми в кадрі з'явилася піарниця Тарути, яка почала обурюватися і стверджувати, що це не партія Сергія Тарути, він лише – «ідейний натхненник».

«Або ми обговорюємо роботу в парламенті, яка стосується Тарути, або ми встаємо і йдемо. Вам сказали, що він ідейний натхненник, він навіть не член партії ... Запросіть партійців і ставте їм запитання. Це некоректні запитання», - заявила піар-менеджер політика.

Програма вийшла в ефір без цього епізоду.

Пізніше після запису передачі на офіційній сторінці Сергій Тарути, політик все ж таки опублікував дані стосовно фінансування ним партії «Основа».

«Сьогодні в інтерв'ю телеканалу «Перший Нацiональний» мене запитали, скільки коштів я пожертвував політична партія «Основа». По пам'яті точну цифру не пам'ятав, але у мене немає секретів в цьому питанні. Перевірив - я як фізична особа перевів на рахунок партії «Основа» 1 мільйон 280 тисяч гривень з власних коштів», - зазначив Тарута.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: