Голову ТВК Коцюбинського побили у дворі власного будинку: зловмисника затримали

Голову ТВК Коцюбинського побили у дворі власного будинку: зловмисника затримали

Людмилу Демченко жорстоко побили у дворі її власного приватного будинку

«Я вийшла у двір зранку і біля хвіртки стояв чоловік. Я перепитала, хто він. Чоловік сказав, що представляє нового провайдера і пропонує послуги. У нього були листки А4 і там було щось написане від руки. Я перепитала, чому від руки, чого договір не друкований і вже хотіла закривати хвіртку. У цей момент він мене вдарив. Я впала і він почав мене бити. Я закричала – вибіг мій син і сусід. У нападника був балончик – «Терен -4», – розповідає Демченко «Громаді Приірпіння».

На місце прибігли активісти та депутати, зокрема Олена Сокотюк, яка очолює депутатську групу «Приватний сектор», де відбувся напад на голову ТВК. Нападник лежав скручений на землі.

«Нападник сказав, що його звати Кирил. Він із Києва. Його найняв якийсь «Серьога» з бородою, «поганялова» він ніби не знав, але потім сказав, що його «поганялово» – Танк. Змовник сказав прийти конкретно до цього будинку, нічого не брати і зробити те, що зробив нападник. На уточнююче питання, що зробити, нападник сказав – зробити те, що я зробив. За це йому обіцяли заплатити 1 000 гривень. Леся Петрик-Єльникова пригадує, що нападник, який її бив і напав на селищну голову Ольгу Матюшину під будинком, дуже схожий на цього і метод побиття – той самий – Демченко били прицільно в голову,» – розповідає Сокотюк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: