Грандіозна бійка на НСК «Олімпійський»: як ультрас підставляють клуби, за які вболівають

Грандіозна бійка на НСК «Олімпійський»: як ультрас підставляють клуби, за які вболівають

Не вистачило терпіння

У понеділок, 19 червня в Києві пройшов фінальним матч чемпіонату України з футболу серед аматорів. Гра проходила на НСК «Олімпійський» між командами «Агробізнес» (Волочиськ, Хмельницька область) і харківським «Металіст 1925».

За 5 хвилин до фінального свистка, за рахунку 0:4 на користь «Агробізнесу» головний суддя зупинив матч через поведінку уболівальників на трибунах. Поле було затягнуто димом від шашок та іншої піротехніки.

Після зупинки матчу ультрас «Металіста 1925» вибігли на поле і прямо через нього попрямували до трибун уболівальників «Агробізнесу». Стюарди та диктор стадіону, а також глава Федерації Футболу України (ФФУ) Андрій Павелко намагалися урезонити футбольних хуліганів, але безуспішно.

Фанати «Металіста 1925» влаштували сутички з іншими любителями футболу, які прийшли на НСК «Олімпійський» в цей день на свято футболу.

Після початку бійки на трибунах, спровокованої ультрас «Металіста 1925», диктор по стадіону оголосив про завершення матчу і присудження перемоги «агробізнесу». Після цього ультрас припинили беззаконня і повернулися на свої місця на трибунах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: