Конструктор ЛАЗу у гаражі за чотири роки власноруч зібрав Lamborghini Reventon

Конструктор ЛАЗу у гаражі за чотири роки власноруч зібрав Lamborghini Reventon

Машину своєї мрії львів'янин Олег складав чотири роки. Він сподівається, що хтось надихнеться його захопленням і перетворить хобі на загальноукраїнський проект із серійного виробництва наших суперкарів

У львів’янина пана Олега була мрія – створити власний суперкар. І він це зробив. У минулому конструктор ЛАЗу просто у гаражі зібрав копію лімітованої версії Lamborghini Reventon.

На все про все – 4 роки праці і надія, що хтось надихнеться його захопленням і перетворить хобі на загальноукраїнський проект із серійного виробництва наших суперкарів.

Кузов зі склопластику, база – Audi А8. За основу проекту пан Олег узяв свою машину-мрію – Lamborghini Reventon. Фірмове відкривання дверей – це фішка ламбо. Трохи підкорочена носова частина і видовжена база – це вже авторський почерк. А 300-сильний двигун 4.2 літра довелося переносити назад через особливості конструкції італійського суперкару.

Номери на машині вже є. Технічний паспорт видали на Фіру ще за часів Союзу як на саморобний виріб. Тепер розробник планує отримати дозвіл на переобладнання. І лиш тоді можна буде виїхати вже за межі гаражу.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: