Масштабна крадіжка коштовностей у Лондоні

Масштабна крадіжка коштовностей у Лондоні

Вкрадено прикрас на 3 млн фунтів стерлінгів

В Челсі на заході Лондона на ексклюзивній ярмарку коштовностей, яка вважається провідною міжнародною подією для перегляду і покупки «кращих творів мистецтва», відбулося масштабне пограбування - викрадено драценности на суму 3 мільйони фунтів стерлінгів, передає The Telegraph.

Незважаючи на цілодобову охорону, злодії зуміли вкрасти безліч дорогих предметів біжутерії зі стенду швейцарської ювелірної фабрики Boghossian.

Поки немає точної відповіді на питання, як вони це зробили. Передбачається, що в злочині брали участь професійні злодії, які використовували методи відволікання уваги.

Робочі ярмарки сказали, що «вражені» сміливістю злодіїв: «Тут було безліч охорони. Вони не були для галочки, вони дійсно добре займалися своєю справою. Я здивований, що це сталося».

Співробітник, який стояв поруч зі стендом Boghossian, сказав: «Це було перше, що ми дізналися, коли прийшли вранці. Всі були дуже засмучені. Не важливо, яка безпеку, якщо хтось хоче взяти камені, то він це зробить. Це дуже сумно, оскільки ці предмети повинні були придбати люди, які отримували від них задоволення».

У поліції повідомили, що коштовності були вкрадені в «якийсь момент» з 17:00 до 9:30 ранку. Але ярмарок була відкрита до 9 вечора, і незрозуміло, чи було пограбування, коли вона була все ще відкрита, або ж злодії забрали речі під покровом ночі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: