Російський політолог: Доктор Ліза була піарником війни, і Господь дав їй те чого, вона так прагнула

Російський політолог: Доктор Ліза була піарником війни, і Господь дав їй те чого, вона так прагнула
Єлизавета Глінка

Російський політолог Станіслав Бєлковський заявив, що саме спонсори Єлизавети Глінки, відомої ЗМІ як «доктор Ліза», розв'язали війну на Донбасі

«Єлизавета Глінка була піарником війни на Донбасі та в Сирії. На ній значною мірою лежить моральна відповідальність за ці події. Я був у Донецьку і в Луганську до початку конфлікту. Там був мир. А війну там розв'язали спонсори та покровителі доктора Лізи», – заявив політолог.

Він також вважає, що Єлизавета Глінка мала прийти до Путіна і сказати йому, що потрібно припинити війну на Донбасі

«Все життя Єлизавети Глінки було великою піар-акцією. І Господь Бог дав їй максимальну славу. А от уже з яким знаком ...» – резюмував Станіслав Бєлковський.

Нагадаємо, серед загиблих в авіакатастрофі – виконавчий директор фонду «Справедлива допомога» Єлизавета Глінка, відома ЗМІ як «доктор Ліза» через свою діяльність в окупованому Донецьку. Зокрема, вона багаторазово робила заяви про відсутність російських військових на Донбасі.

Літак Ту-154 зник з радарів у неділю вранці, незабаром після вильоту з Сочі. На борту повітряного судна було 92 людини – військовослужбовці збройних сил, а також артисти ансамблю імені Александрова і дев'ять представників російських ЗМІ. Літак прямував до Сирії на авіабазу Хмеймім.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: