Скандал на прес-конференції Тимошенко. Як це було

Скандал на прес-конференції Тимошенко. Як це було
Юлія Тимошенко
Фото: ukr.media

Журналіст Медяник зателефонував до поліції та швидкої допомоги, заявляючи про побиття, а також вимагаючи порушити справу про перешкоджання журналістській діяльності

На прес-конференції лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко стався скандал з видворенням за двері прес-центру журналіста інтернет-видання «Актуальна правда» Сергія Медяника, який заявив про побиття та викликав на місце пригоди поліцію та швидку допомогу.

Як повідомляє «Укрінформ» Медяник спершу поставив Тимошенко запитання, чи не голодує вона, судячи з її декларації, а отримавши відповідь про її доходи, почав ставити друге – стосовно її можливої співпраці та можливого фінансування Віктором Медведчуком протестних акцій у столиці.

У відповідь на це Тимошенко заявила, що з Медведчуком не співпрацює і не спілкується вже багато років, але її візаві і після цього не хотів відходити від мікрофона. Тоді охорона відтіснила журналіста з приміщення прес-центру в коридор.

Після цього вже з коридору офісу «Батьківщини» він зателефонував у поліцію та швидку допомогу, заявляючи про побиття, а також вимагаючи порушити справу про перешкоджання журналістській діяльності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: