Святійший Патріарх Філарет: Агресор руйнує Україну з середини

Святійший Патріарх Філарет: Агресор руйнує Україну з середини

Виступ Святішого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета на зустрічі Ради Церков.

Президент Петро Порошенко провів зустріч з представниками Всеукраїнської Ради церков та релігійних організацій і подякував за молитву та дії, спрямовані на об’єднання українського народу.

Керівники Церков та Релігійних Організацій зазначили, що роблять все можливе для підтримки України та моляться за єдність українського народу.

Предстоятель Української Православної Церкви Київського Патріархату Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет зазначив, що Церква не підтримує рухи, спрямовані на дестабілізацію України.

«Ми розуміємо, що агресор зброєю Україну вже не візьме, тому зараз хоче зруйнувати Україну зсередини. Наші недалекоглядні політики не розуміють, що вони роблять і що є головним на сьогоднішній день для України. Не кількість місць в парламенті, а зберегти Україну як незалежну державу. Бо якщо не буде, не дай Бог, незалежної держави, то в якому парламенті вони будуть? Який сенс такої боротьби? Всі наші сили, всі сили політиків повинні бути направлені на головне – на збереження Української держави», - підкреслив Патріарх Філарет.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: