У Дніпрі патріоти гучно відповіли на пісенний флешмоб Опоблоку

У Дніпрі патріоти гучно відповіли на пісенний флешмоб Опоблоку
Патріоти у Дніпрі
Фото: facebook.com/viktoria.sagizly

В акції взяли участь українські захисники, волонтери і просто небайдужі

Патріотичний флешмоб – як відповідь на виконання радянської воєнної пісні «Катюша».

У неділю, 4 грудня 2016 року, на вокзалі  Дніпра, де кілька днів тому сумували за СРСР та його піснями, проукраїнські активісти заспівали національний гімн, пісню «Два кольори», музичну композицію у пам'ять про Небесну сотню та інші музичні твори. В акції взяли участь українські захисники, волонтери і просто небайдужі.

Максим Ряпулов, учасник акції, каже: «Всі бачили, знають, обурені попереднім флешмобом, який тут був. Це послужило імпульсом, щоб так багато людей зібралися тут, на вокзалі. Співати... Не те, що тоді були погані пісні. Просто не до місця і не до часу».

Ще один учасник акції Олександр Благодарний зауважує: «Я коли почув сьогодні, що буде гучна відповідь Опоблоку, ті, які хочуть всякими пісеньками повернути нам мрію про Радянський Союз, «Катюша» і таке подібне – моє серце не витримало, я кинув усі роботи».

Нагадаємо, напередодні в будівлі залізничного вокзалу Дніпра відбулася незвична акція: учасники флешмобу заспівали радянську пісню часів Другої світової війни «Катюша». До участі в акції приєднався і співголова парламентської фракції Опозиційного блоку – скандально відомий Олександр Вілкул.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: