Як українські бійці тримаються на передовій під постійними обстрілами

Як українські бійці тримаються на передовій під постійними обстрілами

Останнім часом в офіційних звітах штабу АТО часто згадують селище Новоолександрівка, яке розташоване недалеко від Попасної.

Саме там останнім часом терористи активізувалися, постійно обстрілюючи позиції українських військових. Хлопці на передовій розповіли, терористи так званої «ЛНР» чхати хотіли на будь-які мінські домовленості.

Боєць із позивним «Нос» показує нам зовсім свіжі вирви від мін. «Нос» – бувалий військовий. Пройшов Дебальцеве та інші гарячі точки. Але навіть серйозний бойовий досвід не врятував від поранення: прилетіла ворожа міна. Від смерті врятувала лише каска. Удар від осколка був настільки потужним, що її взагалі знесло з голови бійця.

Боєць із позивним «Скорпіон» також на фронті не новачок. Розповів, що бойовики надто активні останні два тижні. Ні «Скорпіона», ні його побратимів обстріли вже не лякають. Хлопці готові боротися за свою землю до останнього. Терористи гатять не лише по цих позиціях, але й по сусідніх. Дістається і вже майже мирній Попасній.

Сьогодні російські артилеристи відзначають своє професійне свято. Тож із заходом сонця знову йдуть у хід ворожі гармати. Але військові запевнили, що нескінченна війна та сумнівні політичні ігри все одно не вбили в них сподівань на перемогу.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: