Заради мобільних телефонів злочинець скоїв подвійне вбивство

Заради мобільних телефонів злочинець скоїв подвійне вбивство

Правоохоронці затримали зловмисника, який скоїв подвійне вбивство у Суворівському районі Одеси

Тяжкий злочин чоловік скоїв з корисливих мотивів. Його жертвами стали 42-річна жінка та її 19-річна донька. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

О 12:42 до чергової частини Суворівського відділу поліції надійшло повідомлення від одеситки про те, що за місцем проживання у квартирі по вулиці Марсельській вона знайшла трупи своєї доньки та онуки з ознаками насильницької смерті.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили на тілах загиблих тілесні ушкодження у вигляді численних колото-різаних ран шиї та тулуба. Згідно з висновками лікарів, їхня смерть настала внаслідок гострої кровотечі, поранень судин шиї, легенів, аорти.

За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження.

За кілька днів, під час слідчо-оперативних заходів, працівниками Суворівського відділу поліції, управлінням карного розшуку Головного управління Національної поліції в Одеській області та департаменту карного розшуку НПУ за підозрою у скоєнні даного злочину було затримано місцевого жителя 1978 року народження.

Правоохоронці встановили, що чоловік – знайомий старшої із загиблих жінок. Неодноразово буваючи у неї вдома, він запримітив побутову техніку та інші цінні речі, якими вирішив заволодіти. 

Аби реалізувати свій задум та непомітно зникнути з місця пригоди, зловмисник вирішив діяти вночі. З цією метою він прийшов у квартиру потерпілої. У цей час жінка була вдома зі своєю донькою. Вона сама відчинила йому двері і впустила у приміщення. Розуміючи, що не зможе уникнути опору та безперешкодно заволодіти майном, чоловік взяв на кухні ніж і почав завдавати господині ударів по різних частинах тіла. На крики жінки вийшла її донька, яка також дістала аналогічні ушкодження. Мати спробувала вибігти з квартири і покликати на допомогу, проте набагато сильніший за неї нападник наздогнав її і завдав смертельного удару у шию. Таким же чином він покінчив і з її юною донькою.

Розправившись з жінками, зловмисник забрав з їхньої квартири 1200 доларів США, 400 євро, золоті прикраси, фотоапарат, мобільний телефон, три планшети, фотооб’єктив,  жіночу куртку та інше. Після чого закрив вхідні двері на ключ і з місця пригоди втік. 

Наразі досудове слідство триває. Зловмисникові повідомлено про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого пунктами 1, 6 частини 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За позбавлення життя двох осіб з корисливих мотивів йому загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення, з конфіскацією майна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: