Зізнання Онищенко: Я був одним з учасників платежів при голосуванні у Раді

Зізнання Онищенко: Я був одним з учасників платежів при голосуванні у Раді

Онищенко дав інтерв'ю російському прокремлівському телеканалу, в якому звинуватив Порошенка в жадобі наживи

Оголошений в розшук депутат Олександр Онищенко заявив, що президент Петро Порошенко начебто неодноразово підкуповував членів Верховної Ради за просування необхідних йому ініціатив.

За словами нардепа, протягом року він записував свої розмови з президентом на ручний годинник з диктофоном. Перед цим СБУ оголосила Онищенка агентом Кремля.

«Гроші передавав Порошенко у себе в адміністрації президента, безпосередньо цим займався начальник його охорони Федоров. Йому тільки приносили звіти, скільки депутатів, які голосування», - заявив Онищенко в інтерв'ю програмі 60 хвилин телеканалу Росія-1.

За його словами, президентство Порошенка розпочалося з того, що він організував активну війну для зниження рейтингу колишнього прем'єра Арсенія Яценюка.

«Далі він мусив призначити свого генерального прокурора, свого голову СБУ, створювати законопроекти, необхідні, щоб зміцнювати його владу. Я був одним з учасників платежів при голосуванні, переговірників для прийняття тих законопроектів, які необхідні були Порошенкові. Керував безпосередньо війною проти прем'єр-міністра Яценюка, яка була необхідна Порошенку, щоб його прибрати і призначити свого прем'єр-міністра», - стверджує депутат.

Онищенко стверджує, що хабарі давалися, щоб просунути рішення про зняття і призначення генпрокурора, зняття керівника СБУ Валентина Наливайченка, просування законопроектів щодо судової реформи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: