Перший випадок коронавірусу зафіксовано на Вінниччині: захворіла 25-річна жінка

Перший випадок коронавірусу зафіксовано на Вінниччині: захворіла 25-річна жінка
Хвора на коронавірусну інфекцію – жінка з Вінниці

Зразки матеріалів ще трьох захворілих досліджуються методом полімеразної ланцюгової реакції у вірусологічній лабораторії

На Вінниччині лабораторно підтверджено перший випадок коронавірусної інфекції. Про це повідомляється на офіційному сайті Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України.

Так, як йдеться в повідомленні, «станом на 15.00 годин 25.03.2020 року на території Вінницької області зареєстровано 27 підозрілих випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. 23 випадки лабораторно не підтверджені. У одному випадку діагноз підтверджено лабораторно».

Також повідомляється, що зразки матеріалів ще від трьох захворілих досліджуються методом полімеразної ланцюгової реакції у вірусологічній лабораторії ДУ «Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України».

Власно.info повідомляє, що зареєтрована хвора на коронавірунсун інфекцію – 25-річна жінка з Вінниці. Про хвору повідомив завідувач відділу епіднагляду Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України Степан Томин.

Як повідомлялося, станом на ранок 25 березня в Україні зафіксовано 113 випадків коронавірусної хвороби Covid-19, з них 4 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу виявлено перші випадки інфікування у Волинській, Одеській, Луганській та Запорізькій областях.

25 березня вдень у Києві зафіксовано іще три лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірус.

Також зазначимо, що 25 березня уряд запровадив на всій території України режим надзвичайної ситуації до 24 квітня.

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: