Порошенко: Вінниця завжди була європейською столицею

Порошенко: Вінниця завжди була європейською столицею

День народження міста: Моргунов отримав орден, а Парубій закохався у Вінницю

Вінниця выдсвяткувала свій 654-й День народження. Привітати жителів міста приїхали президент України разом з дружиною Мариною, прем’єр-міністр та голова Верховної Ради. В урочистих заходах взяли участь мер Вінниці, голова ОДА та депутати міської і обласної ради.

Вітаючи присутніх на майдані Незалежності, глава держави зазначив, що завжди приїжджає сюди, як до рідного дому.

«Я не відчуваю тут себе гостем, бо я тут вдома. І дуже дякую всім, хто створює саме таку атмосферу. Всім, хто прийшов зараз сюди, всім, хто нас зараз дивиться, всім, хто демонструє, що ті зміни, які зараз відбуваються – вони є надзвичайно важливі для нашої держави», – зазначив Петро Порошенко.

Президент зазначив, що на святкування Дня міста приїхали сьогодні  мешканці Чернігова, Тернополя, Івано-Франківська, Львова, Донецька, Луганська, Харкова, а також гості з Австралії, Канади та багатьох інших країн світу.

«Вінниця завжди була європейською столицею України. Ще десятки років тому ми з вами відзначали дні Європи. Вінниця завжди була відкритою, красивою, доброю і гостинною», – підкреслив Президент.

Також Петро Порошенко вручив вінницькому міському голові Сергію Моргунову орден «За заслуги» ІІ ступення згідно указу президента за вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток місцевого самоврядування, багаторічну працю та високий професіоналізм.

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій вперше перебував у Вінниці. Він сказав, що у це місто, його будинки, фонтани, площі неможливо не закохатись.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: