Понад 500 винаходів і стартапів представили на міжнародному форумі в Києві

 Понад 500 винаходів і стартапів представили на міжнародному форумі в Києві
Міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів на міжнародному форумі  Innovation Market
Фото: fb.com/skubiv

Форум Innovation Market триватиме до 24 листопада

Про це повідомив перший віце-прем'єр-міністр — міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів на своїй сторінці у Facebook.

«Відвідав міжнародний форум Innovation Market, де можна побачити понад 500 унікальних винаходів і startup-проектів. Моделі безпілотників для армії, швидкісні потяги і квадрокоптери, зарядні станції для електромобілів», — написав він.

Кубів зазначив, що українські стартапери невтомно розповідають про свої неймовірні технологічні рішення, серед яких — пристрої моментального аналізу мікротоксинів у продуктах, вітрогенератори для міста, пристрій для виробництва води з повітря, smart-бойлер для віддаленого управління нагрівом води та smart-жалюзі, які генерують електрику з сонця.

«Лише торік українські стартапери уклали близько 80 інвестиційних угод з українськими інноваційними компаніями, і цей показник щороку зростає. Пишаємося нашими юними інноваторами та продовжимо створювати привабливе середовище для високотехнологічного прориву в Україні», — зауважив Кубів.

У Києві в Міжнародному виставковому центрі 21-24 листопада триватиме II Міжнародний форум Innovation Market. На площі в кілька тисяч квадратних метрів на спеціальних демо-майданчиках українські та іноземні виші, підприємства та організації демонструють розроблені інновації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: