Для отримання української візи австралійця змусили злітати з Жулян до «Борисполя» через Дубай

Для отримання української візи австралійця змусили злітати з Жулян до «Борисполя» через Дубай

В Жулянах не знайшлося необхідної печатки, яку потрібно було поставити у паспорт іноземцеві.

Громадянин Австралії для того, щоб отримати візу для в'їзду в Україну, був змушений злітати з аеропорту Жуляни в аеропорт Бориспіль через Дубай. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив автор ініціативи NoVisaToUkraine Богдан Логвиненко. «Постійно пишуть нові і нові жертви української візової бюрократії. Нові і нові історії. Ось, наприклад така. Австралієць прилетів в Жуляни. Йому не змогли видати візу по прибуттю там, тому що там немає печатки, і замість того, щоб якось це виправити, відправили його до Борисполя за печаткою. Але не на якомусь спеціальному таксі, а літаком через Дубай», - написав на своїй сторінці Логвиненко.

Він також зазначив випадок, коли група австралійців змушена була ночувати на підлозі в аеропорту Бориспіль, оскільки візи видаються тільки в робочий час. «Це якби аеропорт працював цілодобово, а багажне відділення тільки з 9 до 6» - навів приклад Логвиненко.

У жовтні на дану проблему звернув увагу прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. Тоді він повідомив, що міністр закордонних справ підписав наказ про цілодобову роботу консульського відділу в Борисполі, і залишилося прискорити його виконання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: