Андрій Іллєнко Народний депутат України 7, 8 скликань

Чи запросить Сивохо бойовика Гіркіна мирити між собою українців?

Радник секретаря РНБО вже відкрито говорять про Боснію як приклад для України

Свіжа заява радника секретаря РНБО Сивохо:

«Наша команда вже зараз працює над створенням Національної платформи примирення і єдності. Ми залучаємо міжнародних фахівців-практиків з рішення військових конфліктів, аналізуємо досвід Ірландії, Боснії та інших країн. Так легше знайти найбільш правильні і вже перевірені варіанти вирішення конфліктів - і перекласти цей досвід на наші ситуацію, ментальність і сприйняття», - зазначив Сивохо.

Кого на «національну платформу примирення» будемо запрошувати? Російський спецназ, який захоплював Верховну Раду Криму? Гіркіна, який починав війну на Донбасі? Російських «відпускників»?

Українці з українцями мають примирюватися? Кремлівські пропагандисти можуть відкорковувати шампанське — їх мантра про «гражданскій конфлікт» вже звучить в заяві офіційного представника РНБО України.

Радник секретаря РНБО вже відкрито говорять про Боснію як приклад для України. Нагадаю — Боснія існує як конфедерація з двох (реально трьох) частин, які де-факто є незалежними утвореннями. Країна паралізована, знаходиться під повним зовнішнім управлінням і як єдина держава існує лише на папері.

Просто мрак. Що далі?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: