Ірина Веригіна колишній голова Луганської обласної адміністрації

Персональні дані переселенців продали за гроші окупантам?

А тим часом українські чиновники готові вирішувати проблеми біженців із Сирії

Мінфін передав базу переселенців сумнівній колекторській компанії, що має зв'язки з РФ.

У мене питання до Порошенка та Гройсмана скільки можна знущатися над своїми громадянами, які потрапили в таке скрутне становище в результаті страшної війни, які стали ізгоями в своїй державі? Чому моїми персональними даними буде користуватися країна-агресор.

Я вважаю, що персональні дані переселенців продали за певні гроші окупантам. А це державна зрада.

За декілька днів мені написали багато наших переселенців, які обурені такою ситуацією. Представники колекторської фірми телефонують їм, уточнують їх персональні дані. І навіть, вже були звінки з погрозами, якщо люди не повернуться на окуповану територію, то у них заберуть майно. Держава кинула людей напризволяще, виживає хто як зможе. Немає державних програм по підтримці переміщених осіб та їх дітей, пільгового кредитування на придбання житла. Не потрібно забувати, що у них людей було все і раптом ти починаєш своє життя з чистого аркушу паперу. Тут потрібно допомогти, а не створювати нестерпні умови, щоб люди поверталися назад на окуповану територію.

А тим часом українські чиновники готові вирішувати проблеми біженців із Сирії. Можновладці, які займаються проблемами ВПО, ніколи не зрозуміють наші проблеми, бо вони не відчули їх особисто. У них це не болить і тому забувають, що саме вони повинні забезпечити гідне відношення до своїх громадян та захищати їх.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: