Митрополит Євстратій (Зоря) Митрополит Православної церкви України

Вшанування героїв битви під Берестечком та Марш рівності. Чому таке різне ставлення до цих заходів?

Вчора кілька тисяч людей зібралися у знаковому місці

Вони це роблять щорічно, щоби продемонструвати свою відданість спільним ідеалам і цінностям, а також вшанувати тих, хто боровся за них.

Жоден загальнонаціональний засіб масової інформації не повідомляв про цю подію всеукраїнського масштабу. Не було прямих включень, репортажів з місця події.

Не було заяв урядовців. Не було представників іноземних держав.

Бо ті ідеали та цінності – «середньовічні», «несучасні»?

Одночасно всю увагу штучно прикували до іншої події. На підготовку якої витрачається багато зусиль і коштів. Яку посилено рекламують і дискусію про яку нав'язують суспільству.

Коли бачиш таке, то здається, що комусь дуже кортить на культур-марксистський лад втілити в життя оповідання-притчу Орвела «Колгосп тварин» з його нетлінним «Всі тварини рівні, але деякі рівніші за інших».

Видатний християнський письменник минулого століття Честертон сказав «Ніколи ще не бувало, щоб лічені люди значили так багато, всі інші - нічого не значили. Газета каже: «Країна йде за Хаммом», а ми розуміємо, що його підтримали троє власників газет».

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: