Адвокатське об’єднання Найєма не захищатиме фігуранта справи Шеремета Антоненка

Адвокатське об’єднання Найєма не захищатиме фігуранта справи Шеремета Антоненка
У вбивстві Шеремета поліція підозрює Андрія Антоненка

Павло Шеремет був добрим товаришем засновника компанії «Міллер» Масі Найєма, що унеможливлює захист інтересів будь-кого з підозрюваних у цій справі

Адвокатське об`єднання «Міллер», засновником та юристом якого є Масі Найєм, повідомило, що їхні юристи не захищатимуть підозрюваних у справі вбивства журналіста Павла Шеремета.

«Адвокатське об`єднання «Міллер» не захищає і не захищатиме у майбутньому підозрюваних у справі вбивства Павла Шеремета - друга засновника та адвоката компанії Масі Найєма», - зазначається у заяві

Зазначається, що журналіст Павло Шеремет був добрим товаришем засновника компанії «Міллер» Масі Найєма, що унеможливлює захист інтересів будь-кого з підозрюваних у цій справі адвокатами об`єднання через правовий та етичний конфлікт інтересів.

Також повідомляється, що адвокати «Міллер» не входили у справу на стороні захисту, а лише забезпечили дотримання закону під час обшуків у Андрія Антоненка. Він звернувся до компанії за правовою допомогою під час обшуку та вручення йому підозри.

«На цьому участь адвокатів «Міллер» у справі вбивства Павла Шеремета вичерпано і є неможливою у подальшому», — додали у компанії.

Нагадаємо,12 грудня міністр МВС Аваков разом з президентом Володимиром Зеленським провели екстрену пресконференцію з приводу затримання підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета. 

12 грудня стало відомо, що у вбивстві Шеремета поліція підозрює музиканта Андрія Антоненка і волонтерку Юлію Кузьменко.

Заступник голови Національної поліції України, генерал Євгеній Коваль повідомив, що вибухівку під автомобіль журналіста Павла Шеремета заклала лікар-хірург із Охматдита Юлія Кузьменко.

Як повідомлялося, журналіст Павло Шеремет був убитий в центрі Києва 20 липня 2016 року. 

Детальніше читайте у матеріалі «Главкома»:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: