Прикордонники затримали українців, які перевозили мігрантів із Азії

Прикордонники затримали українців, які перевозили мігрантів із Азії
Один з чоловіків назвався громадянином Бангладеш, ще двоє – громадянами Індії, решта повідомили, що є громадянами Пакистану
фото: ДПСУ

На Закарпатті затримали нелегальних мігрантів разом з їхніми перевізниками

Шістьох нелегальних мігрантів та їхніх перевізників-українців затримали сьогодні вранці прикордонники Мукачівського загону спільно з співробітниками поліції.

У повідомленні ДПСУ йдеться, що правоохоронці затримали на околиці міста Рахів автівки «Хюндай» та «КІА», у яких їхали підозрілі іноземці. Жодних документів нелегали при собі не мали. Один з чоловіків назвався громадянином Бангладеш, ще двоє – громадянами Індії, решта повідомили, що є громадянами Пакистану. Наразі ця інформація перевіряється.

«Водіями зупинених транспортних засобів були 29-річний чоловік та 35-річна жінка, обоє громадяни України. Дії українців містять ознаки злочину, передбаченого ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», – повідомляє ДПСУ.

Якщо причетність наших співвітчизників до злочину буде доведено у суді, то їм загрожуватиме покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до дев'яти років.

Наразі з усіма затриманими проводиться первинне опитування. Тривають слідчі дії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: