Суд арештував кримінального авторитета Анісімова без права внесення застави

Суд арештував кримінального авторитета Анісімова без права внесення застави
Спецназ затримав кримінального авторитета Євгена Анісімова 16 лютого

Представникам ЗМІ про час та дату засідання суду не повідомили

Заводський районний суд Запоріжжя у понеділок пізно ввечері обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави затриманому кримінальному авторитету Євгену Анісімову. 

Про це «Укрінформу» повідомило джерело у правоохоронних органах. 

«Заводський районний суд прийняв рішення арештувати Анісімова строком на 60 діб без права внесення застави», - повідомив співрозмовник.

Судове засідання розпочалось близько 20:30 і тривало дві години. Представникам ЗМІ про час та дату засідання не повідомили.

Як раніше повідомлялось, Анісімова, який шість років знаходився у міжнародному розшуку, затримали 16 лютого у Києві. Спецоперацію проводили співробітники Департаменту карного розшуку Нацполіції за підтримки КОРДу.

Заступник голови МВС Антон Геращенко зазначив, що поліцейські затримали кримінального авторитета, який за часів Януковича тероризував підприємців Запоріжжя.

Анісімова підозрюють у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255 (Створення злочинної організації), ч. 3 ст. 27, ч. 4 ст. 28, ч. 5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 3 ст. 27, ч. 4 ст. 28, ч. 3 ст. 209 (Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) ч. 2 та 4 ст. 189 (Вимагання), ч. 1 ст. 263-1 (Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї) та ч. 1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у 2013 році його вже затримували у Борисполі в аеропорту. Він перебував у Лук'янівському слідчому ізоляторі, але потім суд змінив запобіжний захід і Анісімов втік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: