Андрій Данилко пояснив, як насправді ставиться до Бандери (відео)

Андрій Данилко пояснив, як насправді ставиться до Бандери (відео)
Данилко зізнався, що йому подобаються повстанські пісні
фото з відкритих джерел

Український артист прокоментував виконання пісні про Степана Бандеру

Український співак, актор та композитор Андрій Данилко, який виступає під псевдонімом Вєрка Сердючка, нещодавно заспівав пісню «Батько наш – Бандера», чим привернув увагу публіки. Тепер він зізнався, як насправді ставиться до національного героя Степана Бандери.

В ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Гордон» на YouTube-каналі «Дмитро Гордон» Данилко розповів, що йому подобаються повстанські пісні. Проте він проти того, що свого часу Московський проспект у Києві отримав назву Степана Бандери. Співак за те, щоб вулиці мали нейтральні імена.

«Потрібно жити за Антоновим (радянський співак – ред.): «Пішла на Абрикосову, пішла на Виноградну». Ніхто хоча б їх не змінюватиме і це не викликатиме суперечок», – вважає Данилко.

Артист стверджує, що в цій пісні головний посил – боротьба за країну, яка криється у рядку: «Ми за Україну будемо воювати».

Але при цьому співак не приховує, що Бандера для нього є спірним персонажем.

Нагадаємо, Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, в одному з останніх концертів «Дизель шоу» зі сцени заспівав патріотичний хіт «Батько наш – Бандера». Пізніше артист пояснив, що то була імпровізація. За його словами, програму записували кілька місяців тому, коли у соцмережах набирав обертів флешмоб із виконання пісні.

Росіяни, у яких у свій час пісні Сердючки звучали «з кожної праски», образилися. Спочатку почали таврувати артиста у коментарях, мовляв, Сердючку п'ять разів нагороджували «Золотим грамофоном», а тут таке. А потім – пішли далі. Депутат Держдуми Олександр Бородай запропонував заборонити Андрію Данилку в'їзд на територію Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: