«Не брешіть». Даля Грибаускайте дала пораду українським президентам

«Не брешіть». Даля Грибаускайте дала пораду українським президентам
Даля Грибаускайте порадила українським президентам, як їм завоювати народну любов
Фото: скріншот із відео програми «Світське життя»

Експрезидентка Литви завітала до Києва на презентацію книги про себе

Експрезидентка Литви Даля Грибаускайте поділилася із програмою «Світське життя» рецептом успішного керівництва країною. У розмові з ведучою Катериною Осадчею Грибаускайте розповіла про те, яким має бути ідеальний очільник держави.

– Керівник завжди повинен бути не лише протокольним діячем, а й підходити до усього із серцем, – розповіла Даля Грибаускайте.

Як приклад вона навела свої стосунки із колишнім президентом Ізраїлю Шимоном Пересом.

– Я до нього звернулася не тільки як до президента, а й як до батька. Через це у нас склалися дуже теплі, прекрасні стосунки, і практично усі непорозуміння з Ізраїлем були забуті. У будь-якій ситуації керівник повинен імпровізувати, вирішувати конкретно і завжди віддавати серце іншому, – сказала експрезидентка Литви.

Даля Грибаускайте, що стала першою жінкою, яка посіла найвищий пост у Литві, і першою, кого переобрали на другий термін поспіль, також порадила українським президентам, як їм завоювати народну любов.

– Порада дуже проста – не брехати, обіцяти тільки те, що можеш зробити і бути дуже щирим, людяним, – сказала вона.

Нагадаємо, експрезидентка Литви приїзджала в Київ на презентацію книги про себе «Велика президентка маленької країни. Історія Далі Грибаускайте». На «Книжковому арсеналі» вона роздавала автографи та спілкувалася із читачами.

Раніше п’ятий президент України Петро Порошенко зустрівся з колишнім президентом Литовської Республіки Далією Грибаускайте.

Лідер «Європейської Солідарності» висловив глибоку вдячність за величезний особистий внесок литовської лідерки як у розвиток двосторонніх відносин, так і в просування євроінтеграційного та євроатлантичного порядку денного України.

Також Президент України Володимир Зеленський відвідав Десятий міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» і придбав там більше ніж 10 книг. Серед них – «Справа Василя Стуса. Збірка документів з архіву колишнього КДБ УРСР», «Велика президентка маленької країни. Історія Далі Грібаускайте», «Україна. Їжа та історія» та інші.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: