У військових медиків з’явилася капсула для транспортування інфекційних хворих

У військових медиків з’явилася капсула для транспортування інфекційних хворих
Зазначається, що бокс виготовлений із герметичного матеріалу, має маску, прилади для подачі кисню, компресор і фільтри для знезараження повітря
Фото: Медичні сили ЗСУ

Цей мобільний засіб дозволяє проводити транспортування осіб з підозрою на зараження особливо небезпечними інфекційними хворобами

Національний військово-медичний клінічний центр «Головний військовий клінічний госпіталь» закупив бокс-ізолятор для транспортування інфікованих хворих.

Про це повідомляє Командування Медичних сил ЗСУ у Facebook.

«Національний військово-медичний клінічний центр «Головний військовий клінічний госпіталь» закупив у товариства з обмеженою відповідальністю «Креатив-Агромаш» з міста Кременчук, бокс-ізолятор для транспортування інфікованих хворих «Біо-Бокс 20060». Це остання модифікація з восьми капсул, виготовлених на підприємстві з урахуванням зауважень військових лікарів. Однією з її особливостей є можливість транспортування пацієнта у напівсидячому положенні», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що бокс виготовлений із герметичного матеріалу, має маску, прилади для подачі кисню, компресор і фільтри для знезараження повітря. Також в ізолятор вмонтовані рукавиці-манжети, щоб лікарі могли проводити будь-які маніпуляції без контакту із хворим. Капсула вже пройшла всі необхідні випробування.

У Командуванні Медичних сил ЗСУ додали, що цей мобільний засіб дозволяє проводити транспортування осіб з підозрою на зараження особливо небезпечними інфекційними хворобами до спеціалізованих стаціонарних медичних закладів без ризику для супроводжуючого персоналу.

Нагадаємо, станом на ранок 30 квітня, виявлено два нових випадки Covid-19 серед військовослужбовців. Загальна кількість хворих на коронавірус в ЗСУ наразі становить 54 особи.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: