«Чорна п’ятниця» Приватбанка: роботу всіх систем буде призупинено

 «Чорна п’ятниця» Приватбанка: роботу всіх систем буде призупинено
У ніч на 7 листопада банк призупинить роботу
фото з відкритих джерел

Планується оновлення програмного забезпечення напередодні розпродажів

У ніч на неділю, 7 листопада, Приватбанк оновить програмне забезпечення процесингового центру. З 01-00 до 04-30 годин будуть припинені всі грошові перекази, а також припинена робота банкоматів і терміналів, повідомляє пресслужба Приватбанку.

Це пояснюють оновленням програмного забезпечення процесингового центру напередодні розпродажів, відомих як «Чорна п’ятниця».

«Ми усвідомлюємо, що це високий сезон купівельної активності, який починається з «Чорної п’ятниці» та завершується різдвяними розпродажами по всьому світу, і ми турбуємося, аби шопінг наших клієнтів був комфортним та приносив задоволення», – йдеться в повідомленні.

Як уточнюють в установі, з 1 години ночі до 4:30 ранку 7 листопада банк зупинить проведення транзакцій по картках, роботу застосунку «Приват24» для приватних клієнтів і бізнесу.

«Під час технологічної паузи пройдуть і регламентні роботи в мережі банкоматів, терміналів самообслуговування і POS-термінальної мережі банку. Просимо звернути увагу на цю інформацію та можливі незручності, та відповідно спланувати відпочинок чи перенести свої безготівкові покупки у торговельній мережі та інтернеті на декілька годин», – повідомляє пресслужба.

Нагадаємо, «чорна п'ятниця» – зазвичай найбільший розпродаж року, у 2021 році випаде на 26 листопада.

Раніше повідомлялося, що секретар РНБО заявив про причетність посадовців Нацбанку до оборудок із «Приватом»

Водночас освітній омбудсмен розповів про важливу проблему, яку створює «Ощадбанк»

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: