Лінію розмежування на Донбасі за тиждень перетнули 286 тисяч осіб

Лінію розмежування на Донбасі за тиждень перетнули 286 тисяч осіб
Пункт пропуску на Донбасі

22 людини залишили свої оселі на тимчасово окупованій території України через складну соціально-економічну ситуацію

За минулий тиждень лінію розмежування через українські контрольні пункти в'їзду-виїзду в Донецькій і Луганській областях в обох напрямках перетнули 286 тисяч осіб і 34 тисячі транспортних засобів.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

Зазначається, що 22 людини залишили свої оселі на тимчасово окупованій території України через складну соціально-економічну ситуацію. При цьому було відмовлено в перетині КПВВ 186 громадянам у зв’язку з відсутністю необхідних документів.

Також під час здійснення контрольно-перевірочних заходів прикордонниками в КПВВ виявлено 16 паспортних документів України з ознаками часткової підробки. Також зафіксовано 11 випадків, коли громадяни намагались «домовитися» про безперешкодний перетин лінії розмежування.

«За адміністративні правопорушення до відповідальності в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування притягнуто 11 громадян. Встановлено, що вказані особи перетнули державний кордон України з Російською Федерацією в недіючих пунктах пропуску на тимчасово неконтрольованій ділянці українсько-російського кордону. Окрім того, матеріали справ про адміністративні правопорушення складено стосовно двох іноземців, що порушили правила перебування на території України», - йдеться в повідомленні.

Також у пресцентрі зазначили, що на тимчасово окуповану територію України проїхало 16 вантажівок із гуманітарною допомогою для мешканців Донбасу. Загалом, оформлено гуманітарні вантажі вагою 294,75 тонни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: