Мешканці Полтави перекривали центр міста через смерть підлітка, збитого джипом

Мешканці Полтави перекривали центр міста через смерть підлітка, збитого джипом
На акцію у Полтаві вийшло близько 100 людей
Фото: poltava.to

Полтавці вимагали, аби представники прокуратури та поліції надали роз’яснення щодо розслідування резонансної ДТП

У вівторок, 8 січня, у центрі Полтави зібралося близько 100 мешканців, аби висловити підтримку родині 15-річного велосипедиста Артема Левченка, який помер у лікарні за два місяці після ДТП. Полтавці перекрили дорогу на «кільці» і вимагали пояснень від правоохоронців.

Про це повідомляє місцеве видання «Полтавщина».

За словами однієї з учасниць мітингу, водій Наталія Саєнко, яка під час ДТП була за кермом, зараз перебуває у Польщі. Щоб привернути увагу, полтавці перекрили дорогу і вимагають, аби представники прокуратури та поліції надали роз’яснення щодо розслідування резонансної ДТП.

ЗМІ зазначає, що до мітингувальників прибули представники правоохоронних органів - кілька заступників начальників поліцейських підрозділів.

Натомість в коментарі телеканалу «Лтава» адвокат Наталії Саєнко спростував інформацію про виїзд його клієнтки з України.

Нагадаємо, у понеділок, 7 січня, не приходячи до тями, помер 15-річний велосипедист Артем Левченко, якого 6 листопада 2018 року збив позашляховик в центрі Полтави.

Підлітка-велосипедиста збив у Полтаві Mercedes-Benz ML250, за кермом якого перебувала власниця ресторану TAU, а також засновниця ресторану WOKA у Полтаві Наталія Саєнко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: