Митрополиту Павлу лише з другої спроби таки одягнули електронний браслет (відео)

Митрополиту Павлу лише з другої спроби таки одягнули електронний браслет (відео)
Поліцейський тільки з другої спроби одягнув на митрополита Павла браслет
фото: скріншот з відео

Після тривалих дискусій і  промов, митрополиту Павлу таки одягнули електронний браслет

Судове засідання у справі настоятеля УПЦ МП митрополита Павла нарешті завершилося.

Наміснику православної церкви московського патріархату призначили цілодобовий домашній арешт на 2 місяці із забороною звертатися до вірян та з використанням електронного браслету.

Після того,як суд ухвалив рішення і закрив засідання, правоохоронець підійшов до митрополита, аби одягнути тому на ногу електронний браслет.

Втім, настоятель відмовмився, повідомивши, що нібито скаржиться на проблеми зі здоров'ям, зокрема, на біль в ногах. Павло почав показувати усім присутнім нібито посвідчення, що підтверджує стан його здоров'я. Після цього, навіть зателефонував до лікаря для підтвердження своїх слів.

Однак, після тривалої дискусії з поліцейським, «аргументи» митрополита виявилися недостатніми і він був змушений дозволити одягнути електронний браслет на свою ногу.

«Ось так в нашій країні поводяться з тими, хто благословляв їх на праведний життєвий шлях. Молився, благословив усіх президентів, а сьогодні я удостоївся такої великої честі», – поскаржився присутнім у залі журналістам митрополит Павло.

Нагадаємо, 1 квітня СБУ провела обшук, вручила підзору та викликала на допит скандального намісника Лаври митрополита Павла, відомого також у народі як Паша Мерседес. Зустрічати правоохоронців Петро Лебідь вийшов у шарфі від французького бренду Louis Vuitton. 

Як відомо, Служба безпеки України зібрала обґрунтовану доказову базу щодо причетності колишнього настоятеля Києво-Печерської Лаври Павла (Петра Лебідя) до розпалювання релігійної ворожнечі, виправдовування і заперечення збройної агресії РФ проти України: СБУ оприлюднила телефонні розмови скандального митрополита (аудіозапис).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: