На Житомирщині під час пожежі загинуло немовля

На Житомирщині під час пожежі  загинуло немовля
У Житомирські області згорів  будинок, в якому було немовля

Трирічну дівчинку врятували

В суботу, 28 березня о 19:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в с. Курчиця Новоград-Волинського району Житомирської області.

Зі слів громадян, в будинку могли перебувати четверо неповнолітніх дітей. На місце події виїхало два відділення 38-ї Державного пожежно-рятувального поста смт Городниця, – повідомляє пресслужба ДСНС.

«Через пізнє виявлення та повідомлення про пожежу дерев’яна оселя вже була повністю охоплена вогнем, дах впав усередину. До прибуття вогнеборців сусід встиг витягнути через вікно трирічну дівчинку. Селяни ще чули дитячий крик у будинку, однак через сильне задимлення туди зайти було неможливо», – йдеться у повідомленні.

ДСНС локалізували пожежу о 21.05. Рятувальники в житловій кімнаті, на ліжку, що стояло впритул до печі, виявили тіло однорічної дівчинки – наймолодшої дитини. З’ясувалося, що двоє старших хлопців шести та дев’яти років у цей час були у дідуся. Батько – на роботі в Києві, а матері вдома не було.

Фахівці центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф оглянули врятовану дитину та надали першу допомогу. Госпіталізації дівчинка не потребувала, тому медики передали її дідусю.

Причину виникнення загоряння, а також усі обставини наразі встановлюють.

Раніше повідомляли, що у ніч на п’ятницю, 27 березня, сталася пожежа в житловому будинку на вул. Мілютенка, 28 у Деснянському районі столиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: