OmeLooр: Водії маршруток пікетують Кабмін

OmeLooр: Водії маршруток пікетують Кабмін

Маршрутчики виступили проти Омеляна

Водії столичних маршруток вийшли на пікет перед Кабінетом міністрів України. Про це повідомив міністр інфрастуктури України Володимир Омелян на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

На фото опублікованих міністром, видно, що пікетувальники скаржаться на «знищення транспорту». Також, один з мітингарів порівняв Hyperloop із ракетою та склав прізвище міністра з останнью частиною назви транспортної системи OmeLooр (loop, що у перекладі з англійської петля - ред.).

«Ми обіцяли почати споруджувати тестовий майданчик HypeUA у 2019, але перший запуск сьогодні під Кабміном! Радий, що ідея пішла в маси і, щонайменше, нове слово Гіперлуп ввійшло в український лексикон. Єдине, хотів би зауважити, що це не ракета, а капсула у вакуумній трубі», - написав він.

Омелян висловив надію, що колись і реформи в Україні можна буде робити без опору «повітря».

«Дивно, коли маршрутники вимагають відставки за реформу, в результаті якої їм не потрібно платити хабарі, а чесно конкурувати на ринку якістю послуг і ціною», - уточнив керівник міністерства.

Міністр відзначив, що поліграфія на плакатах якісна і дорога.

Нагадаємо, 22 лютого Володимир Омелян заявив, що у Дніпрі побудують тестовий майданчика для надшвидкої транспортної системи Hyperloop, розробленої Ілоном Маском.

Читайте також: Користувачі висміяли запуск ультрасучасного метро в Україні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: